perjantai 20. huhtikuuta 2012

Fiiliksiä harjoituksista

Olen loputtoman kiitollinen kaikille Kansallisteatterin nuorten ilmaisutaitoryhmän jäsenille ja ohjaajalle kaikesta siitä, mitä he ovat ihan huomaamattaan antaneet ujolle ja epävarmalle tytölle: rohkeutta, itsevarmuutta ja hyväksytyksi tulemisen tunnetta. Olen ollut osana noin viittä erilaista ilmaisutaitoryhmää, enkä missään muussa ole kokenut olevani osa kokonaisuutta. Se, että joku tervehtii, hymyilee, halaa ja juttelee minulle saapuessani harjoituksiin, tuntuu ihan mielettömän kivalta. Tämä kiva olo saa minut paljon rennommaksi, enkä jännittä niin paljoa esimerkiksi improvisoidessani.


Harjoitukset ovat menossa kovaa vauhtia eteenpäin ja jokaisella riittää intoa ja ideoita näytelmää varten. Ohjaajamme Eveliina on laittanut meidät jokaisen kävelemään harjoituksisssa catwalkia, muuntamaan arkipäiväisiä toimiamme robottimaisiksi ja hyppimmään toistemme syliin hippaa leikkiessä. Ja tuon kaiken me olemme tehneetkin aivan täysillä, nauraen ja toisiamme kannustaen!

Inka, näyttelijä

3 kommenttia:

  1. miten tohon ryhmään pääsee mukaan ?

    VastaaPoista
  2. Hei sinä Anonyymi Kyselijä, Kansallisteatterin ilmaisutaitoryhmän uusi porukka aloittaa ensi syyskuussa. Tietoa löytyy koteihin jaettavasta Kansallisteatterin lehdestä sekä Kansallisteatterin nettisvuilta. Ryhmään pääsee kuka tahansa itsensä ilmaisusta kiinnostunut 14-18-vuotias nuori. Aikaisempaa kokemusta teatterista ei tarvitse olla, riittää että on valmis sitoutumaan harrastukseen ja on innokas oppimaan. Varsinainen ilmoittautuminen alkaa syksyllä mutta halukkuudestaan osallistua ryhmään voi kertoa Kansallisteatterin teatterikuraattori Pirjo Virtaselle jonka yhteystiedot löytyvät myös nettisivuilta. Kannattaa ottaa yhteyttä jos on kiinnostunut, paikkoja on rajoitetusti:( T. Ohjaaja Eveliina

    VastaaPoista