perjantai 13. huhtikuuta 2012

Tuottajan puheenvuoro

44 päivää aikaa Sankarillisten ensi-iltaan! Ensimmäinen produktio, jossa toimin nimikkeellä tuottaja ja se lähestyy kovaa vauhtia huippupistettään. Matka on ollut tähän mennessä jännittävä, mielenkiintoinen, opettavainen, rakas ja ennen kaikkea unohtumaton. Kansallisteatterille työskentely on ollut kerrassaan antoisaa ja rautaisten ammattilaisten kanssa työskentely on ollut hurjan opettavaista. Vielä on onneksi kuitenkin paljon nähtävää ja opittavaa edessä.

Tuottajakollegani Annikan kanssa pistämme parhaillaan toteutukseen erilaisia markkinointikikkoja, joilla esitys saadaan suuremman yleisön tietoisuuteen. Työ etenee mukavasti ja katsomme jännityksellä mitä ponnistelumme saa aikaan. Ensimmäisen tuotannon tekeminen on tuntunut turvalliselta, kun sitä on saanut tehdä hyvän ystävän kanssa johon voi luottaa. Olemme saaneet yhdessä pohtia ideoidemme kantavuutta ja sitä, mikä on järkevää ja mistä olisi hyötyä tämän kaltaiselle näytelmälle. Olemme halunneet pitää kirkkaana mielessä sen, että tämä on ennen kaikkea nuorten ja ohjaaja Eveliinan projekti, jolle Kansallisteatteri tarjoaa huikeat puitteet ja jolle me haluamme olla antamassa lisää tuulta siipien alle.

Nuorten intoa näyttelemiseen ja ajatustensa eteenpäin välittämiseen on häikäisevää seurata ja Eveliinan työtä ei voi kuin ihailla. Hän osaa ohjata nuoria juuri niin kuin pitää ja pystyy samalla antamaan heille ja heidän omille ideoilleen riittävästi tilaa. Koko muukin tiimi on hyvässä vireessä ja odotan kovasti kenraaliharjoituksia, jossa meillä on mahdollisuus päästä kurkkaamaan tämän huikean prosessin lopputulosta hieman ennakkoon. En malta odottaa sitä hetkeä, kun tämä näytelmä pääsee lavalle ja ulos meidän kaikkien mielistä. Tulethan sinäkin jakamaan sen hetken meidän kanssamme?

Sanja, tuottaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti