maanantai 28. toukokuuta 2012

Hymykuopat ja kyyneliä


Ihan hullua, että kohta tää vuoden kestäny prokkis loppuu. Muistetaan niin ne ekat treeni kerrat ku kaikki oli iha hiljaa ja tosi ujoina. Tää viikko on ollu niin uskomattoman ihana, raskas ja ikimuistone. Viikon aikana o itketty, naurettu ja säädetty yleisesti koko porukalla. Se on niin ihana huomata kuinka hyvin on tutustunu niihin ihmisiin, joille sillon prokkiksen alussa uskals just ja just mennä sanomaan moi. 

Se on ollu nii jännä tän viikon aikana ko toi koko esitys on alkanu syntymään. On saatu valot ja äänet kohtauksiin. Pikkuhiljaa on itekkin alkanu punoutuu enemmä omaan rooliin. Tän viikon aikana on kans oikeest tajunnut, kuinka paljon yks teatteri esitys vaatii, että se on valmis. On niin kauheesti kaikkia asioita mitkä ei ees sinne yleisöön asti välttämättä näy. Perjantaina koeyleisön aikana kans jotenki iski se, et ollaan päästy näinkin isoon prokkikseen mukaan. Se fiilis siellä verhoissa kun piti hiljaisuudessa vaihtaa roolivaatteita samalla kun maskeeraajat korjailee meikkejä ja laittaa lisää hiuslakkaa on vaan niin ihana.

Eve on ollu kyllä paras ohjaaja mitä on voitu toivoa! Sitä on ees vaikee kuvailla, ko Eve vaan on antanu meille vaan niin paljon! Aina jos jollain on huono päivä eve on valmiina kuuntelemaan ja piristämään. Eve vaan elää niin mukana koko prokkiksessa, et se on ihan uskomatonta! Eveliina oikeest ansaitsis jonkun palkinnon siitä, että se on meitä jaksanu katella vaikka ollaan varmaan useempaan otteeseen käyty "hieman" hermoille. KIITOS EVE KUN OOT JAKSANU MEITÄ LAPSOSIA! <3 Ja tietysti koko muukin tuotantotiimi on niin ihanaa ja osaavaa porukkaa, ettei ymmärrys riitä. 

Nyt meijän kaikkien työ palkitaan maanantaina ja tiistaina esityksissä. Niihin ollaan menossa jännittynein, innokkain ja odottavin mielin. Varmaan siinä vaiheessa kun ootetaa verhojen takana esityksen alkua sydän hakkaa tuhatta ja kädet tärisee ko kahvikoukussa olevalla. Mut toisaalta samalla on älyttömän haikeet fiilikset, että tiistain esityksen jälkeen tää kaikki niinku loppuu ja ei enää treenatakaan joka viikko yhessä! Nyt pitää vaan nauttia joka hetkestä, tehä jokane tunne ja fiilis täysillä ja tietysti pitää hauskaa! :D Joten nyt kaikki hopihopi katsomaan meijän kovan työn tulosta! :))


Elisa ja Iiris, näyttelijät

3 kommenttia:

 1. Esitys oli aivan mieletön, hauska ja tunteita herättävä. Näyttelijät tukivat toinen toisiaan ja pitivät hauskaa lavalla, sen huomasi! Lavasteiden asettelu lavalla ja niiden käyttö oli myös upeaa. Kaikki toimi todella hyvin, voisin katsoa monta kertaa uudelleen tämän näytelmän. Olkaa näyttelijät ylpeitä siitä, että teillä on mahdollisuus tehdä tälläistä ja saitte parhaan mahdollisen ohjaajan ja avustajat.

  VastaaPoista
 2. Heippa!

  Kiitos teille ihanat nuoret! Kävin tänään katsomassa esityksenne ystävättäreni kanssa, ja molemmat tykkäsimme siitä kovasti. Olitte kadehdittavan innokkaita, puhuitte vakavista teemoista, mutta silti sai nauraa paljon. Mahtava esitys!

  Mukavaa kesää teille kaikille ja oikein hyvää jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihania, kauniita sanoja viisailta näytteijöitä! Te teitte matkasta ikimuistoisen! -Eve

  VastaaPoista