torstai 10. toukokuuta 2012

Tempaus kaupungilla

Kuten muutkin täällä ovat todenneet, tämä kulunut vuosi on kiitänyt todella nopeasti ohi ja vaikea uskoa, mutta vain muutama viikko ennen ensi-iltaa!


Perjantaina järjestimme flashmobin Helsingin keskustassa, joka oli ihan mahtava kokemus! Kovin usein ei pääse leikkimään sotilasta, joka kiusaa Kasperia pinkki paita päällä keskellä Helsinkiä, ilman että nolottaa ollenkaan. Kaikki olivat todella mukana siinä jutussa ja tuntui että kaikilla oli vähintään yhtä hauskaa kuin mitä minulla oli. Kuten oli tarkoituskin, tempaus kiinnitti huomiota, monet jäivät katsomaan, ihmettelemään ja kuvaamaan meitä. Kuulin jopa, että joku oli tullut kyselemään tarvitseeko kutsua paikalle ambulanssi.

Itselleni tämä on ollut ensimmäinen isompi esitys ja olen ihan innoissani lopputuloksesta, en osannut odottaa mitään näin hienoa. On ollut hauskaa keksiä omia hahmoja ja kirjoittaa itse käsikirjoitusta, saada itse vaikuttaa lopputulokseen jo alusta asti. Kaiken lisäksi tätä on tekemässä ihan mahtavia tyyppejä jotka saavat odottamaan aina sitä tiistaita ja torstaita kun nähdään.

 
Flashmob sai odottamaan vielä enemmän, mitä esityksestä tulee, mutta se myöskin loi enemmän jännitystä, mitä jos jotain meneekin pahasti pieleen? Nyt vaan viimeiset kolme viikkoa kovaa puurtamista ja viimeisten vuorosanojen opettelua.

Iloista ja aurinkoista kevättä!


Pinja, näyttelijä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti